Online Training ‘In 7 Stappen naar Online Succes’

7stappenonlinesucces

 

Dit is dé Online Training voor iedere ambitieuze ondernemer die nu echt meer uit zijn Online Marketing moet gaan halen! Of je nu een Vliegende Start of een Snelle Groei wilt maken.
En deze 3e editie ontvang je 2 extra waardevolle lessen over storytelling en personal branding. Dit wil je niet missen.

Jij wilt nu echt eens met je online marketing aan de slag.
Want je ben ambitieus en werkt aan de groei van je eigen bedrijf of dat waar je werkt.
En dit jaar wil je het anders doen. Deze keer wil je een plan voor 2017. Zodat je alles weldoordacht en in alle rust in gang zet en het ‘afmaakt’.

Wist je dat je dat gaat lukken met deze Online Training?
In deze Online Training maak je namelijk de online marketingreis die je eigenlijk ieder jaar al wilde maken.
Begin je op tijd.
Zet je door.
Met een duidelijke focus.
En eindig je met een plan voor de rest van 2017!

Jouw Online Marketingplan 2017 af in 7 makkelijke stappen

Aan het einde van deze online training heb jij in slechts 7 stappen jouw eigen waterdicht online marketingplan voor (de rest van) 2017! Daarmee begin je het nieuwe jaar online goed. En maak je het af. Want dat is vaak het lastigste. En het mooie is: je hoeft hier geen megabudget voor te hebben of een techneut voor te zijn. Want deze training geeft je de kennis, tools, modellen en tips & tricks die je nodig hebt om tot zo’n online plan voor 2017 te komen.

Wat vraag ik wel van je?

ster
min. 2 tot 4 uren per stap aan tijd. Meer mag en is aan te raden!
ster
je inzet
ster
je passie
ster
je ambitie
ster
de moed om enkele beslissingen te nemen en ervoor te gaan. No worries, ik help je hiermee zodat je dit gaat doen!

Het jaar 2017 is al bijna begonnen.. heb je jouw online marketing plan al klaar?

Hoe fijn zou het zijn als je met een doordachte strategie je doelen voor 2017 realiseert? Met een planning. En inhoud waar jouw klant van smult. In deze training werk je dit tot in de details, lees: acties, uit.

Ikzelf weet hoe lastig en veelomvattend marketing soms kan lijken. En hoe moeilijk het is je eigen marketing te doen, of je nu zelfstandig bent of een baan hebt. Ook ik heb hiermee geworsteld. Zelfs als marketeer. Nu laat ik met marketing mijn eigen bedrijf groeien. En help ik anderen hier iedere dag weer mee.

Al mijn inzichten en kennis heb ik vertaald naar deze Online Training. Waarvan ik zeker weet dat dit ook jou gaat helpen. Het is namelijk een heel goed inhoudelijke training geworden. En het is makkelijk en praktisch, dus ook jíj kunt dit.

tick11
De inhoud is compleet en super goed.
tick11
Ik weet wat het is om te worstelen met je marketing. Tevens liep ik tegen de dingen aan waar jij  in je werk of als ondernemer tegen aanloopt.
tick11
Daarnaast weet ik ook wat een succes én plezier het oplevert als het wel lukt. Als je eenmaal je plan hebt geschreven en uitvoert. Dit ervaar iedere dag. Mijn bedrijf is groeiende en dit gaat steeds sneller en makkelijker.

Vragen? Twijfel? Mail me, dan neem ik contact met je op.

De inhoud

Ik herhaal kort de basis van marketing. Onderwerpen als doelgroep, aanbod, positionering en boodschap komen daarbij aan bod.
Daarna neem ik je in 7 stappen mee op onze marketingreis naar Online Succes. Lees hieronder welke essentiële stappen dit zijn. Ga je mee?

les5

Basis Marketing - je fundament

Dé belangrijkste punten van marketing. Kort maar krachtig help ik je met het marketing fundament van je online plan.
les2

Stap 1: Je website

Een killer website en 24/7 zelfverdiener. De beste websitetips anno nu waarmee je jouw bedrijf opbouwt en laat groeien. Jij krijgt ze van mij.
les3

Stap 2: Social Media

Checklists met mijn beste tips. Facebook, Linkedin, Twitter en Videomarketing. En over hoe je jouw online bereik vergroot.
les4

Stap 3: E-mail en nieuwsbrieven

Alle ins en outs over hoe jij dit slim en handig aanpakt. Na iedere nieuwsbrief heb ik een nieuwe opdracht. Ik leer je hoe je dit doet.
les5

Stap 4: Zakelijk bloggen

Help je ideale klant. En je omzet!
Boei je lezers en vertel ondertussen waar jij goed in bent. Leer slim en goed bloggen.
les7

Stap 5: Contentmarketing

Ik deel de beste contenttips. Wat wel en niet werkt, wat je wel en niet weggeeft en over hoe content je Expert-zijn versterkt.
les6

Stap 6: Je lijst en community

Groei van je lijst & community Hoe je van je lezers, kopers maakt. Ze bij je laat blijven. En jou bij anderen aanbevelen. Dit is je community.

Stap 7: Jouw actieplan 2017!

Last but not least jouw actieplan 2017! Giet alles in een praktisch plan voor 2017. Concreter dan dit kun je niet worden. Ready? Steady? Go!

Belangrijk om te weten

Wat vaak fout gaat bij andere (online) trainingen
In deze online training leer je hoe je jouw vertaalslag van marketing maakt naar de praktijk. Sterker nog, je eindigt ‘in de praktijk’ en weet wat je morgen moet doen.

Voor de sceptici
Alles wat in deze online training staat, is niet nieuw.  Als je de tijd, energie en (veel) geld hebt, kun je alles zelf vinden. Maar is dat nou niet net wat je voorgaande jaren al deed en niet werkte? Dit gaat je met deze Online Training niet gebeuren.

De kleine lettertjes
Die zijn er niet, behalve dan een belangrijke boodschap: je moet zelf aan het werk! In deze training geef ik je alle tools, handvatten en tricks die je nodig hebt, maar ‘je moet het zelf doen’.

Disclaimer
Als je wilt dat alles hetzelfde blijft, raad ik je aan dit niet te doen. Als je wel vooruit wilt en je online marketing niet langer kunt negeren, dan is dit wat je zoekt.

Is deze training fiscaal aftrekbaar?
Ja. Overleg hierover met je boekhouder of accountant.

Is het wel iets voor mij?
Deze training komt voor jou op een goed moment als je nu echt eens met je online marketing aan de gang moet. ZZP of MKB. Of je nu starter of al een aantal jaren aan het werk bent in je baan of als ondernemer.

Algemene Voorwaarden
Je kunt deze hier doornemen.

Ga ervoor!
Je hebt niet voor niets zo ver doorgelezen. Zet nu de laatste stap en doe mee! Ga met me mee op deze online marketingreis naar succes!

Doe je mee?

Je kunt op 2 manieren meedoen:

1. Basis
Je volgt de training geheel online en krijgt hiervoor een persoonlijk inlogaccount. Je kiest ervoor wel of niet deel uit te maken van de Facebook Community*, dit kun je zelf bepalen.

De inschrijving sluit op 9 februari 2017.

 

2. VIP = OPSTARTMIDDAG DOELEN & STRATEGIE + LIVE WORKSHOP + COACH CALL +
3e editie BONUS  2 gratis lessen; over personal branding en storytelling
Maximaal 30 deelnemers –  VOL = VOL

racket-online-succes-2017Je volgt de training online in combinatie met live coaching. Je krijgt van de academie een persoonlijk inlogaccount. Je kiest ervoor wel of niet deel uit te maken van de *Facebook Community (is wel een aanrader).

Speciaal voor jou als VIP-deelnemer heb ik de volgende extra’s:

** De opstartmiddag over Doelen & Strategie op 16 februari 2017 in Den Bosch. Dan leer je meteen je mede VIP’ers kennen.
** Op donderdagmiddag 18 mei 2017 organiseer ik een live workshop ‘Maak je online marketing actieplan’ in Den Bosch. Daar zet jij, samen met de andere deelnemers, de laatste puntjes op jouw online marketingplan voor 2017. Ik ben er dan voor je als sparringspartner en marketing mentor.
**  Je hebt ook recht op een *Coach Call met mij; een skype of live gesprek op mijn kantoor van 30 minuten, in te zetten wanneer jij wilt.
+ d
eze 3e editie een BONUS van 2 gratis lessen, over personal branding en storytelling. 

De inschrijving sluit op 9 februari 2017.  Je kunt natuurlijk altijd nog meer coachingsuren erbij boeken, net zoveel als jij wilt :)!

Ik zie er naar uit deze training met je te doen. Maar wees er snel bij want aan deze VIP-variant kunnen slechts 30 deelnemers meedoen.

*De Facebook Community is een besloten Facebookgroep waar jij deel van uitmaakt samen met de andere deelnemers. Hierin kun je sparren, vragen, adviseren, stimuleren, tips & tricks uitwisselen en nog veel meer. Uit ervaring weet ik dat er zelfs wel eens ‘zaken gedaan wordt’ in zo’n Community.
*Coach Call – een gesprek van 30 minuten via skype of op mijn kantoor in Den Bosch. Je kunt zelf deze Coach Call inzetten wanneer jij daar behoefte aan hebt tijdens de online training. Daarna kun je daarna weer verder!

Meer coaching gewenst?

Natuurlijk kun je altijd meer coaching van mij krijgen. Dit kun je vooraf of tijdens de training met me bespreken. Mail me hierover.

We zijn we al begonnen met #2? Doe je de volgende keer mee?

 • Les 1 is op donderdag 9 februari 2017.
 • Ben je VIP? Dan ben je van harte welkom om op 16 februari naar de opstartmiddag Doelen & Strategie in Den Bosch te komen.
 • Daarna ontvang je iedere 2 weken les bestaande uit een filmpje, theorie en werkboek. Sommige lessen krijg je zelfs nog meer materiaal.
 • 4 Mei ontvang je de laatste les en heb je jouw online marketingplan 2017 klaar!
 • Ben je VIP? Dan is het afsluitende Live Event, de samenwerkdag op 18 mei. Daar zet je de laatste puntjes op de i van jouw plan.

Basis - In 7 Stappen naar Online Succes


 • Persoonlijke inlog tot de Academie
  24/7 lifetime
 • 8 Online lessen voor jouw online marketingplan 2017
 • Al het lesmateriaal: video’s, theorie, werkboeken, checklisten en nog veel meer.
 • Toegang tot een besloten Facebookgroep.
  Sparren, vragen, adviseren, stimuleren, tips & tricks uitwisselen en nog veel meer.
 • Lifetime lid van de Community.

VIP - In 7 Stappen naar Online Succes


 • Persoonlijke inlog tot de Academie
  24/7 lifetime
 • 8 Online lessen voor jouw online marketingplan 2017
 • 3e Editie BONUS van 2 EXTRA lessen over personal branding en storytelling. Hier gaat jouw marketingbloed zeker sneller van stromen.
 • Een Coach Call van 30 minuten per Skype of op mijn kantoor. Net dat ene zetje of die ene tip waarmee je verder kunt.
 • LIVE OPSTART – Doelen & Strategie in Den Bosch op donderdagmiddag 16 februari.
 • LIVE WORKSHOP – Maak je Online Marketing Actieplan in Den Bosch op donderdagmiddag  18 mei.
 • Al het lesmateriaal: video’s, theorie, werkboeken, checklisten en nog veel meer.
 • Toegang tot een besloten Facebookgroep.
  Sparren, vragen, adviseren, stimuleren, tips & tricks uitwisselen en nog veel meer.
 • Lifetime lid van de Community.
 •  ‘Makkelijke Marketing’ –  E-book
  Topartikelen vol marketingtips die je direct kunt toepassen.

cgl_7215bzw

ster

Ik zou dolgraag deze online marketingreis met je maken.

ster

Ga je mee?

ster

Juliette

Terechte vragen waar je hier je antwoord op vindt

+ Kan ik dit wel?

Ja, jij kunt dit! De inhoud is toegankelijk, makkelijk en compleet. Je hebt niet veel technisch kennis nodig en zeker geen zak met geld.

+ Hoeveel tijd kost me dit?

Minimaal 2 uur per les. Meer mag. Maar liever niet te veel, Gewoon ‘ gaan doen’ is erg belangrijk.

+ Is de prijs wel oké?

Jazeker, eerder (veel) te laag zelfs omdat al mijn kennis, kunde, energie en passie erin zitten. En jij er heel veel aan gaat hebben. Ik heb nergens een completere training als deze voor deze prijs gezien.

+ Waarom zou ik dit bij jou afnemen?

Je wilt iets goeds, recht uit de praktijk. Marketing die werkt, zonder blabla, wollige woorden of dikke rapporten. Dan ben je bij mij aan het goede adres.
Oh ja, ik heb natuurlijk ook wel enige ervaring. Bijna 1000 ondernemers volgden al ‘kleine en grote lessen in marketing’ bij mij.

+ Krijg ik hier wel een structurele stroom van klanten en omzet mee?

Ja, zeker als je langere tijd actief met je plan en marketing aan de slag gaat. Alhoewel ik ook klanten heb bij wie het heel snel ging.

+ Wat als ik vragen heb?

Dan stel je deze in de Facebook groep, daar vind je veel kennis, antwoorden en oplossingen. Als VIP heb je tevens een Coach Call met mij. En is er het Live Event, waar je jouw plan voor 2017 aftikt. Wil je meer? Dan kun je altijd extra coachuren bij me afnemen, mail me dan.

+ Ik word er echt moe van dat ik nog steeds geen goed plan, koers of een focus heb.

Dan heb je nu de kans om dat echt eens aan te pakken! Kom hiervan los met deze Online Training.

+ Ik ben het zat dat ik steeds weer klanten moet zoeken en omzet bij elkaar moet schrapen.

Heel herkenbaar. Maar ik heb dit gelukkig niet meer… En ik weet zeker dat de manier waarop ik mijn marketing aanpak dit opgelost heeft. De basis hiervan leg ik je uit in deze Online Training.

 

Testimonials